Nøtterøy kommune
Postadresse: Postboks 250, Borgheim, 3163 Nøtterøy
Besøksadresse: Tinghaugveien 16, Borgheim, 3163 NØTTERØY
Første møte med Tønsberg og Nøtterøy bibliotek
Produksjonsliste
Program

Første møte med Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Lærerveiledning

Dere hentes med buss på skolen etter oppsatte tider. Besøket starter med informasjon om biblioteket. Så blir det bokprat og evt. høytlesning. Etterpå blir det omvisning i barneavdelingen, og elevene får sitt eget lånekort og kan låne bøker med seg hjem. Dere skal ha base på ”eventyrrommet” .

Vi regner med oppmøte 5 min før for å henge av klær etc, og til 30 min matpause i løpet av dagen. I tillegg 15 minutter til ”avslutning” Da er det snakk om 1t 30 min fra dere går inn døra til dere er ute igjen.  Dersom noen ønsker å endre oppsatt transporttid må dette taes opp med DKS koordinator senest to uker før besøket. For de elevene som ønsker lånekort må dette sendes inn skjema om på forhånd. Dette må organiseres samlet fra hver skole. Brev til utdeling og info om dette finner dere her på siden. (Biblioteksbrev)

Dette må kopieres opp og deles ut. Husk innsendingsfristen. Skjemaene sendes: Tønsberg og Nøtterøy bibliotek, v/ Randi Floberg, Storgt. 16, 3126 TØNSBERG

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Nøtterøy kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Dette er et av de faste oppleggene i skolesekken Alle elevene i tredje klasse besøker Tønsberg og Nøtterøy bibliotek. Kanskje er dette det aller første møtet med biblioteket? Det blir lagt vekt på opplevelse og at biblioteket skal være et hyggelig sted å komme til. Biblioteket flyttet i 1992 inn i et moderne bygg midt i Tønsberg bysentrum. Bibliotekbygget i Storgt. 16 er oppført på tomten til Olavsklosteret. Klosterruiner og båtgraver skaper en spennende kontrast til moderne teknologi og arkitektur.

Multimedia og vedlegg

Bilder

bibliotek
Foto: Jan Roger Bodin
Bi1
Bi2
Litteratur
Trinn: 3 - 3
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
Randi Floberg 33354900 mail: randi@tnb.no
Programlengde
halv skoledag
Maks publikumsantall
30
Vedlegg
Arrangører
Arrangert av:
Nøtterøy kommune